Dineren doe je samen, want eten verbindt

"Er zijn meer dan een miljoen senioren die zich eenzaam voelen"
— Nationaal Ouderenfonds

Onze bezigheden

Oma's Pop-up organiseerde maandelijks een aantal evenementen in bestaande restaurants, waarbij ouderen gingen koken voor particuliere gasten. Deze gasten moesten via de website reserveren en konden op die manier aanschuiven aan tafel. Tegenwoordig doet Oma's Pop-up het iets anders, door gebrek aan tijd vanwege het afstuderen van de oprichters, zal Oma's Pop-up enkel op aanvraag werken voor bedrijven.

Uiteindelijk hoopt Oma's Pop-up weer regelmatig avonden te organiseren voor particulieren in samenwerking met andere organisaties. Kun jij ons helpen? Neem dan contact met ons op.

Heb je een bedrijf? Wij organiseren een avond waarbij opa's en oma's op een maatschappelijke manier in connectie worden gebracht met jouw merk. Maatschappelijk verantwoord, gezellig en ook nog eens lekker! Neem contact met ons op via de contact pagina.

Wat wij doen

Hoe doen we dat?

Onze missie en visie

De missie van Oma’s Pop-up met als doel het uiteindelijk bestrijden en voorkomen van eenzaamheid.

Oma’s Pop-up zal zich inzetten om doormiddel van intrinsieke kwaliteiten de eenzaamheid onder ouderen te bestrijden, waar nodig voorkomen en onder de aandacht te brengen.

De visie van Oma’s Pop-up richt zich uiteraard ook op het bestrijden van eenzaamheid.

Oma’s Pop-up streeft naar het verminderen en onder aandacht brengen van eenzaamheid onder ouderen. Dit wil de onderneming bereiken door ouderen in de keuken van een pop-up restaurant te laten koken, senioren dagbesteding te bieden en het maatschappelijk probleem van eenzaamheid onder de aandacht te brengen. Door media-aandacht op te zoeken, hoopt Oma’s Pop-up personen en initiatieven te inspireren en bewustwording te creëren over de gevolgen van eenzaamheid voor de maatschappij.

De dagelijkse gang van zaken binnen Oma’s Pop-up zal altijd in het teken staan van de missie en visie van de stichting. Uiteindelijk zullen alle beslissingen binnen de stichting worden genomen op basis van de kernwaarden van Oma’s Pop-up:

  • aandacht voor het probleem eenzaamheid;
  • bestrijden van eenzaamheid middels het benutten van kwaliteiten;
  • een oudhollandse huiskamersfeer;
  • de verbinding tussen jong en oud;
  • eten verbindt.