Eenzaamheid bestrijd je niet alleen

Stichting Oma's Pop-up

Onze stichting begon als schoolproject in het tweede jaar van de opleiding Commerciële Economie in Rotterdam. Al snel bleek de noodzaak van de bestrijding van eenzaamheid. Vooral door het wegvallen van verschillende dagbestedingsactiviteiten vanwege bezuinigingen in de zorg is een groot gat ontstaan op het gebied van activiteiten voor senioren.

Oma's Pop-up is sinds 28 september 2015 opgericht als stichting met als doel het onder de aandacht brengen en bestrijden van eenzaamheid van senioren door het op locatie aanbieden en verzorgen van culinaire workshops met een maatschappelijk karakter, alsmede de verkoop van maaltijden. De stichting bestaat uit een driekoppig bestuur, een Raad van Advies en een Comité van Aanbevelingen.

Mark Hendriks

Mark is een echte alleskunner. Hij heeft niet alleen veel kennis op het gebied van marketing, ook voor het maken van een praatje voor een camera of het bouwen van een website draait Mark zijn hand niet om. Daarbij heeft Mark, met Oma An, een persoonlijke motivatie om te zorgen dat Oma's Pop-up haar doel bereikt.

http://iammark.nl/

Puck de Quant

Puck is ambitieus, creatief en zeer gedreven en maakt van elke avond een feestje. Door haar ondernemende blik en leergierige karakter krijgt zij het voor elkaar om iedere keer weer met nieuwe en leuke ideetjes te komen. Puck is volkomen thuis in het creeëren van een beleving rondom onze avonden.

Raad van Bestuur

Jan Kerremans

Jan Kerremans is aangesteld als voorzitter van het bestuur en is de oudste van de drie zittende bestuursleden. Hij werkt sinds kleins af aan bij de kruidenfabrikant Verstegen Spices & Sauces. Tussendoor heeft hij ook een eigen restaurant gehad en kent de kneepjes van het vak. Sinds 1999 is hij Directeur Operations bij het bedrijf en is sinds kort door eigenaar Michel Driessen aangesteld als Directeur Staf afdelingen. Met zijn leidinggevende kwaliteiten, levenservaring en kennis in de voedselbranche is dit de perfecte kandidaat als bestuurslid van de stichting.

Albert Gerrese

Albert Gerrese is met zijn financiële kennis aangesteld als penningmeester binnen het bestuur. Al ruim 35 jaar staat Albert aan de top van adviesbureau Gerrese. Een onderneming die advies geeft aan bedrijven en individuen op het gebied van verzekeringen, bancaire producten, administraties, belastingzaken en financiële producten. Daarnaast geeft hij al 7 jaar les op de Hogeschool Rotterdam op het gebied van ondernemen.

Rob Sonnemans

Rob Sonnemans is secretaris in het bestuur en dé kenner op het gebied van zorg en welzijn en al helemaal in combinatie met horeca. Rob is zelfstandig ondernemer en geeft werkt vaak als interimmanager, adviseur, coach of trainer bij voornamelijk de facilitaire dienstverlening binnen een bedrijf. Rob helpt de zorg, horeca en andere dienstverlenende organisaties om hun processen in orde te brengen. Tevens heeft Rob een sociaal hart en zet zich al jaren in als bestuurslid van Excelsior ’20 en als vrijwilliger bij het Daniel Den Hoed Familiehuis.

Raad van Advies