• +31 6 33 44 60 68
EN NL

Ons doel

Bestrijden van eenzaamheid

Bestrijden van eenzaamheid

Door ouderen in hun kracht te zetten en stimuleren waar ze goed in zijn. Kom jij bij ons eten? Schrijf je in om op de hoogte te blijven van onze activiteiten of like ons op Facebook.

Meer informatie ›
Voorkomen van eenzaamheid

Voorkomen van eenzaamheid

Door ouderen te koppelen aan gasten én andere ouderen om mee te koken, krijgen de ouderen een groter sociaal netwerk. Wil je iemand opgeven? Geef het door via onze contactpagina.

Meer informatie ›
Onder de aandacht brengen van eenzaamheid

Onder de aandacht brengen

Rondom eenzaamheid heerst nog steeds een taboe. Er zijn vele soorten eenzaamheid en daar proberen wij aandacht voor te krijgen. Zien hoe we dat doen? Ga naar onze perspagina.

Meer informatie ›

Hoe doen we dat?

Oma's Pop-up organiseerde maandelijks een aantal evenementen in bestaande restaurants, waarbij ouderen gingen koken voor particuliere gasten. Deze gasten moesten via de website reserveren en konden op die manier aanschuiven aan tafel. Tegenwoordig doet Oma's Pop-up het iets anders, door gebrek aan tijd vanwege het afstuderen van de oprichters, zal Oma's Pop-up enkel op aanvraag werken voor bedrijven.

Uiteindelijk hoopt Oma's Pop-up weer regelmatig avonden te organiseren voor particulieren in samenwerking met andere organisaties. Kun jij ons helpen? Neem dan contact met ons op.

Heb je een bedrijf? Wij organiseren een avond waarbij opa's en oma's op een maatschappelijke manier in connectie worden gebracht met jouw merk. Maatschappelijk verantwoord, gezellig en ook nog eens lekker! Neem contact met ons op via de contact pagina.